SM afsluttende stævne 28/10
Previous Home
hold3-SM-2810
hold3-SM-2810.jpg

Det var en uhyggelig pulje. Nr 1 (Brødeskov -vi tabte 9-2) fra vores egen pulje i efteråret, og nr 1 (Hillerød) og 4 (Snekkersten) fra en anden pulje og Snekkersten var måske ikke blevet nr 4 hvis de ikke havde tabt 2 uden kamp.
Så på forhånd skulle vi nok bare kæmpe det bedste vi havde lært og så håbe mod Snekkersten.

Vi lagde ud mod Hillerød, og de var da gode. Men efter en lidt forsigtig start spillede vi os op og havde da bestemt også vores chancer, men resultatet blev alligevel 3-0 til Hillerød.

Så var det Brødeskov. Da vi tabte 9-2 havde vi 4 spillere fra hold 2 på, så jeg lovede at købe varm kakao til alle hvis vi vandt og en 10'er til Monika hvis der højst gik 3 mål ind. Det skal man være varsom med. Alle spillede op til deres bedste. Alligevel kommer de på 1-0, men vi kæmper videre og selv om Monika måtte redde nogle gode bolde havde hun også god tid til at agere heppekor. Og endelig får Nina J scoret et velfortjent mål, og med lidt held kunne vi have vundet. Nævnes skal også at Sofie P og Zakia sørgede for at Brødeskovs bedste spiller ikke fik lov til noget. Det var hårdt arbejde, men vigtigt for at det gik så godt.

Så var det Snekkersten, og spillet i 1. halvleg var desværre ikke noget at prale af. Vi var dog kun bagud 1-0 og efter halvlegen pressede vi alt hvad vi kunne, men bolden ville bare ikke ind :-( Synd at skudstatistikken ikke tæller med.

Så var det tid til kage og medaljer. Brødeskov vandt i øvrigt over de andre, så vi kunne prale af at have taget point fra vinderne.

Holdet var: Cathrine, Helena, Loranda, Louise K, Monika, Nina L, Nina J, Sofie A, Sofie P og Zakia.
Dagens spiller: Monika.
Heppekoret: Helenas mor, Cathrines mor, Sofie P's mor og far, Sofia A's far.

Lidt ærgerligt at ikke alle fra hold 3 kunne få medalje, for kampene i efteråret har været hårde, og uanset hvor lidt man synes man har været med, så har man altså stadig VÆRET MED.