SM afsluttende stævne 27/10
Home Next
hold1-SM-2710
hold1-SM-2710.jpg
I går havde vi et hold ud at spille afsluttende stævne under SBU i Havdrup, og afslutningen kunne ikke havde været bedre. Vejret var til at se en masse god fodbold, og det fik vi fra pigerne. Pigerne gjorde nemlig rent bord og vandt de 3 kampe, og fik fortjent en guldmedalje med hjem.
I den første kamp var ventede den sværeste, det velspillende Hørsholm Usserød (som var det eneste vi havde tabt til i turneringen), men pigerne gik frist til sagen. Hørsholm kom foran 1-0 på et mål, hvor pigerne påstår hårdnakket at den ikke var inde over stregen, men det så dommeren fra midten af banen, men pigerne kæmpede videre, og da der blev fløjtet af stod det 3-1 til os. Dette var rigtig godt kæmpet og spillet af pigerne :o)). Trillede holdt os godt inde i kampe med flere store redninger efter meget velkvalificerede afslutning fra Hørsholm. Det var en rigtig god og spændende kamp.
Målene blev scorede af Nikoline til 1-1 efter flot opspil af Heidi, hvilket var pausestillingen, 2-1 efter hjørne, hvor MP svingede venstre skøjten, og 3-1 ved Simone efter et flot soloridt over ¾ bane

I næste kamp ventede B1973 Herlev som blev sendt hjem med et 7-1 nederlag. Pigerne var ved at være varme, og spillede et flot gang champagnebold. Mere er der vist ikke at sige til det. Det var flot fodbold. :o))
Målene blev scoret som følgende: 1-0 af Nina efter flot frispilning af Anna, 1-1 af Herlev ved et kanonskud udefra. 2-1 af Nicoline efter flot fight af Heidi ved baglinien, PAUSE, 3-1 ved Nina efter oplæg fra Simone, 4-1 af Sandra efter oplæg fra Nina, 6-1 ved Nicoline, 6-1 ved Malene på en flot helflugter og til sidst 7-1 ved Nicoline efter indlæg fra Malene.

Sidste kamp var mod Lyngby, som havde tabt de 2 første kampe. Kampe blev vundet af pigerne med 1-0. Målet blev scoret af Nicoline. Mit gæt er, at 95% af spillet foregik på Lyngbys banehalvdel, men ind ville bolden ikke. Dertil skal siges at Lyngby’s bedste spiller var deres målmand, som stod en rigtig god kamp.

Derefter var der kun tilbage at modtage Guldet for puljesejren.

Jeg vil gerne sige tak til alle spillere og forældre der var med for en rigtig hyggelig og dejlig tur til Havdrup.

Pigerne pressede mig for at udnævne kampens spiller, men fik ikke noget ud af mig, men det er så her: Trille, Anna, MP, Simone, Heidi, Malene, Nicoline, Nina, Sandra, Louise D og Nicole. ;o) ja, det er rigtig. Det blev jer alle sammen, for I gjorde det alle kanon godt.

Thomas